Hubbo: Det var då det

Framsida
BoD - Books on Demand, 29 juni 2017 - 100 sidor
0 Recensioner
Recensionerna verifieras inte, men Google söker efter och tar bort falskt innehåll när det upptäcks
Boken börjar sin historia år 1875. Det är en berättelse om levnadsöden i en liten by som skulle komma att bli Sveriges största järnvägsknut. En ung livsbejakande flicka föder ett oäkta barn och och vi får följa hur de klarar att inkluderas i samhället. Med humor och värme skildras deras livsöden fram till andra världskrigets slut.
 

Så tycker andra - Skriv en recension

Vi kunde inte hitta några recensioner.

Utvalda sidor

Andra upplagor - Visa alla

Vanliga ord och fraser

Om författaren (2017)

Anna-Charlotte Bergström har under stor del av livet ägnat sig åt skrivandets konst i olika sammanhang. Allt ifrån Dikter - Kåseri - Teater och Revynummer - Sångtexter - Noveller och två romaner med folklig och platsbunden karaktär. Författaren upplever att samarbetet med illustratören Louise Nocky har varit en förmån för boken då illustrationerna är väl besläktade med texten.

Louise Nocky har i hela sitt liv haft tecknande och porträttering som hobby vid sidan av yrkeslivet. Hon föddes med anlag från sin far som var en duktig konstnär. Innan digitaliseringen tog över inom fotobranschen arbetade hon under många år som fotoretuschör, vilket på den tiden var ett rent konsthantverk. Att illustrera andras böcker är något som tillkommit under senare år. I samband med det ligger även arbetet med sättning, korrektur och layout. Boken om Hubbo är ett exempel på det.

Bibliografisk information