Om Google boksökning
Översikt
• Tankar och idéer
Allmän hjälp

Partnersprogram
För förläggare och författare
Delta nu
Hjälp för partners

Biblioteksprojekt
Översikt
Bibliotekspartners
Hjälp för bibliotekarie

Tankar och idéer

Marco Ghezzi, Chef på Apogeo
”Google boksökning var både en teknikpartner och en marknadsföringspartner,” säger Ghezzi. ”Teknik eftersom Google boksökning kan göra något som vi inte kan genom att söka inuti boken. Marknadsföring eftersom vi nu kan nå nya läsare.”

Paul Manning, vice VD, bokförsäljning för Springer
”Google boksökning är ett av de enklaste och bästa alternativen för marknadsföring”

Dr Matthias Wahls, chef för affärsutveckling på Brill
”När vi digitaliserade hela vår backlist med Google kunde vi visa upp hela vårt fina utbud av akademiska titlar på målgruppens skrivbord. Initiativet kommer fortfarande att vara till nytta för våra akademiska författare genom att information om deras verk sprids till kollegor och till bredast möjliga publik.”

Eduardo Mirón, VD för RIALP
”Det här är ett fantastiskt och helt gratis marknadsföringsverktyg som gör att företagets böcker får största möjliga exponering”

Michel Valensi, grundare av Editions de l'Eclat
På frågan ”Vilken bok skulle du ta med dig till en öde ö?” skulle jag vilja svara: Google boksökning … eftersom Google boksökning är en ö där man kan ta ett djupt andetag i det stora havet av information på Internet. Med Google boksökning kan man hitta till böcker, deras författare, förlagen som publicerar dem, bokaffärerna som säljer dem och biblioteken som lånar ut dem. Det är både ett steg tillbaka och ett hopp in i framtiden!

Michelin Travel Guides, Christian Delhaye, global VD
Michelin gör sina reseguider tillgängliga för så många som möjligt. Tack vare Google boksökning kommer nästan 300 reseguider på fyra språk (franska, engelska, spanska och italienska) att vara online samtidigt som de tryckta versionerna. För Michelin Travel Guides gör Google boksökning det enklare att söka efter och köpa böcker, både i bokaffärer och online.

©2011 Google - Googles startsida - Om Google - Sekretesspolicy